2013. július 1., hétfő

Néhány szó a blogról


Kedves idegen,
üdvözöllek az oldalon!


Minseo vagyok, és ezen a blogon a rövidebb, néhány részes írásaimat olvashatod. Lehetséges, hogy ismerős vagyok számodra, hiszen van néhány hosszabb terjedelmű történetem, és novellám is, amikkel találkozhattál valamelyik kpop fanfiction facebook csoportban. Az ezekhez vezető linkeket megtalálod a "További írásaim" menüpont alatt.

A minifictionjeim, vagyis a rövidebb írásaim főszereplői minden esetben koreai énekes, színészek. Nem csak a karakterek változatosak, de témájukat tekintve is igen sokszínűek; igyekszem többféle stílust kipróbálni és minél többfélét írni. Mindegyik történetemhez tartozik egy "adatlap", ahol láthatod, mikor íródott, kik szerepelnek benne, mi a műfaja, hány fejezetből áll és egy rövid, pár mondatos tartalomismertető is jár hozzá.

Előfordulhat, hogy jó ideig nem kerül fel erre az oldalra újabb írás. Ez nem azt jelenti, hogy nem írok többé, hanem valószínűleg nincs ötletem rövidebb témákhoz, vagy éppen egy hosszabb projekten dolgozok - vagy egyszerűen nincs időm írni.

Remélem, hogy ezek a kis történetek elnyerik a tetszésed. Csemegézz nyugodtan közülük, remélem,  találsz kedvedre valót! Ha tetszett valamelyik történet, kérlek, hagyj magad után valamaiféle nyomot, írj bátran véleményt róluk.

Jó olvasást kívánok előre is! ^^


Park Minseo


(Frissítve a bejegyzés: 2020.12.14.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése